atradau atgavau savo dvirati
mano Trek dvirati pavoge Tauragei, liepos 26d. lankant gimines,po savaites ir sesiu dienu rugpjucio 7d. narsydama internete pastebejau labai jau panasu savo dvirati. paskelbe kad parduoda rupjucio 6,o as narsydama pastebejau tik kita diena, viena kita pozimi atpazinau iskart nuotraukuose,tuomet pranesiau policijai,ir savo tyrejui,kad liktais mano dvirati pardavineja, rupjucio 8d.mano dviratis jau buvo Taurages komisiarete,po keliu dienu vaziavau atpazint ir tas dviratis tikrai buvo mano.
pavoge vieni zmones,o pardavinejo,jau kiti asmenys,bet tie zmones susyje.
atgavau tik dvirati,daiktu,neatgavau.
kai paklausiau savo tyrejo,gal jie zino kas pavoge sake daugmas atkapste kas pavoge.Vel paklausiau,is tu kas pardavinejo,sako ir is ju ir per kitus rysius, vietiniai zmones man sake,gal atseks kas pavoge, nes policija turi ten kaskokiu rysiu,kaskokiu padejeju,nes dviratis nesaip buvo ir brangus ir ,,Trek'' firmos ir dar man sako tu nevietine,o Vilniete,tai tikrai gal suras, taip zmones sake.
dar vietiniai zmones sake dabar skambes Taurage vien del to,kad nevietine ir keliautoja ir brangu dvirati pavoge su visom tasem keliones. Tauragei vagia ypac labai,ivairiu rusiu: brangius,pigius, ir net labai pigius, pacius paprasciausius maximinius ir net vaikiskus,nevaikiskus.
o po kai atradau dvirati,zmones vel kalbejo,gerai policijai dabar uzsidejo dideli plusa sau,sako tu is Vilniaus, dvirati pavoge Tauragei,o surastas Sauliuos pardavinejanti. Dar buvo praeja gana nedaug laiko, nuo vagystes iki mano atradimo
kai dvirati pavoge,buvo didelis sokas,nes buvau tuomet netekus didelio savo turto,bet jauciau,kad cia dar nepabaiga ir dvirati vistiek atgausiu,buvo tokia didele nuojauta,kad cia dar neviskas ir tuo nepasibaige,kad is manes pavoge.kad tikrai,vienu ar kitu budu rasiu ir atgausiu savo dvirati
savo dvirati nufotografuokit is visu pusiu ir kuo smulkiau kuo daugiau.
ir bebejo rakinti uzraktus kuo geresnius ir ne poviena,o po kelias spynas,bent jau viena is tu spyna,kad butu kuo geresne ir tvirtesne